CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Kilrajas Dibei
Country: Mayotte
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 23 October 2015
Pages: 177
PDF File Size: 2.61 Mb
ePub File Size: 9.50 Mb
ISBN: 992-1-67923-978-6
Downloads: 26243
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shamuro

O idee face diferenta dintre comun si extraordinar, felicitari autorului si celor ce au lucrat si sustinut acest proiect. Tania Poti sa nu stii nimic in contabilitate, contxbilitate dupa aceste lectii-online poti sa lucrezi cu ochii inchisi. As dori cartea dvs. E super don’ Profesor. Nu imi pasa daca o sa iau examenul sau nu dar ma incanta faptul ca ma ajuta sa ma descurc in viata si mai bine.

ABSOLUTE SCHOOL | IMPREUNA PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Mai aveti asa filmulete? Nu am intalnit pana acum un profesor care sa explice atat de bine. Imi doresc sa fi avut si eu un asemenea profesor la facultate, astfel n-ar mai fi fost nevoie sa apelez la alternative precum aceasta. Si daca nu e cu suparare,as vrea daca se poate sa mai pot gasi ce mai aveti pus pentru cei care vor sa invete,daca ati putea sa-mi spuneti si mie unde va gasesc.

cur

Lucrez in domeniul Accounts Payable. De admirat si faptul ca toate aceste materiale didactice ne-au fost oferite gratuit. Lenna Sincerele mele felicitari pentru ceea ce ati realizat! Ma bucur sa vad ca mai exista persoane care fac ceva fin pasiune.

  DOENCA DA ARRANHADURA DO GATO PDF

Curs Contabilitate primară şi financiară – cod COR:

Cristi Nu sunt usor de impresionat, iar simplul fapt ca ati reusit sa ma faceti sa-mi placa o materie inca de la primul contact cu ea este o realizare. These heart muscles may continue to weaken as time goes by. Multumesc foarte mult domnule profesor pentru explicatiile curss cat si pentru carte.

Keep up the good work!

Curs de Contabilitate primara Constanta

Foarte bine structurat si explicat pentru un incepator! Lavinia Va multumim pentru aceasta carte in care totul este explicat atat de vast si logic incat toata lumea poate intelege.

Nu am invatat in 3 ani de facultate,cat am invatat in astea 8 ore Va multumesc. Multumim pentru daruirea d-voastra, se spune ca: Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Daria Am inceput cursuri de cont. Sa speram ca vor mai apare si informatii mai aprofundate cu exemple inclusiv despre transpunerea datelor in bilant, conta financiara.

Oana M Absolut minunat.

Camelia B Jos palaria! Moni Incep sa inteleg si incepe sa imi placa contabilitatea cea neinteleasa pana acum. Saulean Ionatan Buna, sunt student pgimara anul 3 la finante banci cu restanta la Bazele C: Dragos iulia, “sunteti” se spune legat.

  BELDEN 8618 PDF

Cred ca imi voi continua studiile in acest domeniu datorita acestui material explicat contabikitate de succint, dar pe intelesul tuturor.

Toate impresiile pe scurt. Adrian Este ceva extraordinar ceea ce faceti Dumneavoastrafoarte buna ideeadin pragul in care nu puteam sa inteleg contabilitatea am ajuns sa imi si placa. Sunt convisa ca nu aveti nevoie de urarile noastre, pentru ca la dvs. Iulia Cea mai buna publicitate este facuta de un client multumit.

Va multumim si sper ca si pe viitor sa ne surprindeti cu astfel de idei! Mihaela Am urmarit doua video-uri. Nathandeesy If you’re seeing bumps on your behind, you’re in good company: Mirvcea Sa traiesti o mie de ani! Multumim mult domnului profesor!! Va multumesc si mult,mult succes in continuare! Tor Browser is not unambiguous a ingraine. Astfel, oricine poate sa invete cunostintele de baza din contabilitate.

Ceea ce am invatat in cele 4 lectii anuleaza tot ce am invatat in anul 1 de facultate predat intr-un mod superficial si greoi. Vroiam sa va felicit, ati luat o decizie foarte buna in crearea actui site!!

Nota 10 cu felicitari!! Mirela Sper sa apara si contabilitate financiara!