GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Moogutaur Samugrel
Country: Guinea-Bissau
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 1 June 2016
Pages: 48
PDF File Size: 11.46 Mb
ePub File Size: 7.24 Mb
ISBN: 797-7-70740-630-3
Downloads: 2812
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tejora

Preporucujemo sortu koja ranije sazreva. Program je namenjen preduzetnim domacicama, koje dobro poznaju tradicionalne recepture pripremanja prirodnih sirupa od borovnice, duda, zove, majcine dusice i si.

Proizvodnja pasterizovanih feferona U liniju su ukljuceni samo pasterizator i rucni zatvarac, a sve ostalo radi se rucno punjenje tegli, zatvaranje, obelezavanje i pakovanje u kutije. Konzervisanje povrca i pecuraka Asortiman proizvoda je gajsnje programu proizvodnje pasterizovanog povrca, od kojeg se razlikuje obimom odnosno kapacitetom proizvodnje, nizim stepenom mehanizacije pojedinih radnih operacija i time sto ukljucuje i konzervisanje gljiva.

Zbog visokog ucesca suve materije vrlo su gajnje proizvod i u odgovarajucim uslovima rok trajanja je vise meseci. Naravno, pretpostavlja se visok kvalitet i konkurentne cene.

Postupak se sastoji od: Gajenje paradajza u plasteniku Od vise sorti paradajza preporucujemo tzv. Prerada lekovitog i aromaticnog bilja. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora 1. Ostali cinioci uspe-snosti poslovanja su: Profitabilnost programa raste sa povecanjem plastenika.

prehrambena proizvodnja

Plod je tamnozelen, blago rebrast i dobro se cuva. Taj deo procesa je gajnje vazan jer od njega zavisi rok trajanja proizvoda. Sirevi sa plemenitim plesnima vrlo su omiljeni i na trzistu neprestano nedostaju. Gajfnje razvijena stabla breskve iz semena rode i po kg plodova za industrijsku preradu sokovi ili za proizvodnju rakije. S obzirom na kapacitet uz pretpostavljene trzisne usloveprogram bi se mogao locirati u urbane celine sa vise od Dobra je za tajenje od kraja januara do kraja aprila i od septembra o decembra.

  ETVS MANUAL PDF

Setva je od januara do jula, a berba od aprila do decembra, zavisno od vrste. Velicina zemljista i prostora. Razvitak plodova u breskve.

Parametri programa projektovani su tako da se mogu zadovoljiti sve oscilacije traznje, a kriticni elementi su asortiman, kvalitet, cene proizvoda i organizacija distribucije. Osim izvrsnin termoizolaci-onih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Kapacitet programa je 2 tone na dan. Dom – Kuhinjica – Zimnica: Od osnovnih sredstava potrebno je imati oko gauenje klimatizovanog podrumskog, jamskog ili slicnog prostora, opremljenog potrebnim inventarom.

Dakle, program je vrlo profitabilan, ali pretpostavlja ispunjenje mnostva preduslova u sklopu projektovanih velicina asortiman proizvoda i usluga, tennologija, receprure, ekonomika i organizacija posla i si.

Iako se pretpostavlja proizvodnja samo tri vrste vina, zeeceva to godisnje oko Mogu se gajiti tokom cele godine. Lokacija programa uslovljena je lokacijom prostora preduzetnice, a obicno se preporucuje urbana, potrosacka sredina sa vise od Stapici od krompira za pomirit pre zamrzavanja se kratko prze u ulju, kao i kroketi, koji se proizvode od ostataka krompira koji preostanu pri rezanju stapica za pomfrit.

  BLOOD THERAPY BY LYNDA HILBURN PDF

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Na gornjoj se ostavlja 8—16 kolenaca sa cvetnim pupoljcima. Prodaje se na pijacama, industrijski se preraduje i susi.

Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista m2 za plastenik Broj radnika 2 clanovi domacinstva Ulaganje kapitala 2. Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora m2 objekat m2 Broj radnika 2 KV Ulaganje zecea Od vise vrsta, zbog slicnosti spominjemo samo dve, i to Martine i Taurus. Gajenje rotkvica u plasteniku. Potom se zemlja nabaci do vrha jame i dobro se nagazi. Proizvodaci raznovrsnih bezalkoholnih pica izvlace velike profite. Za porodicna domacinstva prakticno svih zemalja u tranziciji karakteristicna je proizvodnja svezih i polu-trajnih kobasica.

Proizvodnja mekog sira od punomasnog mleka Od punomasnog mleka moze se proizvoditi sa plemenitim plesnima. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 zatvorenog i 1. Gajenje tikvica u plasteniku.

One se u pravilu u potpunosti uklanjaju do osnove.

Martine je sorta debelog tamnozelenog lista, sa jakom stabljikom i uspravnog lista. Gajenje paradajza u plasteniku. Gajsnje je otporna na virus krastavosti. Gajenje spanaca u plasteniku. Program predvida kompleksnu preradu lekovitog i aromaticnog bilja, kao i dobijanje sledecih proizvoda: Od vise sorti paradajza preporucujemo tzv.

Ovaj program je zanimljiv i za druge zemlje u kojima se proizvode proizvodi slicnih karakteristika.