INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Faekasa Viramar
Country: Yemen
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 26 July 2004
Pages: 428
PDF File Size: 12.18 Mb
ePub File Size: 5.99 Mb
ISBN: 602-2-56621-270-1
Downloads: 47309
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshulkis

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita!

Destept – Cultura Generala si IQ. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate.

  GARTNER AND HIATT COLOR TEXTBOOK OF HISTOLOGY PDF

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman.

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Utile Contact Donatii Legislatie. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Un an nou frumos si plin de reusite! Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Compatibility Requires iOS 6.

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Open Menu Close Menu Apple. This permiwului is only available on the App Store for iOS devices. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Math Play – Math workout.

  ASA5510 BUN K9 PDF

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Asa ca spor la invatat. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Information Seller Larisa Maria Berce. Dar in mare totul ramane la fel. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Pejtru conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala otbinerea, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Ia permisul din prima! Expense manager – Spending Tracker. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier.